Shakira kuvattiin lentokentällä – raskaana vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kolumbialainen latinotähti Shakira erosi taannoin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta 11 vuoden jälkeen. Alkuvuodesta Shakira poseerasi Midem-tapahtuman punaisella matolla, mutta vetäytyi sittemmin julkisuudesta.

Nyt on kuvattu saapumassa Los Angelesin kansainväliselle LAX-lentokentälle. Viime viikkoina maailmalla on huhuttu, että Shakira olisi raskaana, mutta lentokentällä hän ei suostunut kommentoimaan lainkaan huhuja. Hän tyytyi nimittäin vain hymyilemään kuvaajille. Kuvistakaan ei voida nähdä ainakaan selvästi kasvanutta vauvamasua.

Kolumbialaisella laulaja-lauluntekijä Shakiralla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustanut muun muuassa köyhille lapsille kouluja Kolumbiassa. Tähtiartisti palasi taannoin pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.