Deena Cortesen putkareissu kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun amerikkalaisen Jersey Shore -realitysarjan tähdet nousevat aika ajoin otsikoihin toilailuidensa johdosta. Eilen kerroimme kuinka sarjan tähti Deena Cortese pidätettiin ja vietiin käsiraudoissa putkaan.

25-vuotias Deena Cortese pidätettiin sunnuntaina New Jerseyssä sekavan käytöksen takia. Neitokainen oli maistellut alkoholia hieman liiankin kanssa ja päätyi sen jälkeen sekoilemaan kännissä. Nyt tapauksen paparazzikuvat ovat päätyneet verkkoon.

The Jersey Shore -realitysarjaa näyttävä MTV-televisiokanava ei ole kommentoinut Deenan toilailuja. Sarjan päätähdistä muutkin ovat joutuneet vuosien varrella tekemisiin virkavallan kanssa. Esimerkiksi tällä hetkellä esikoislastaan odottava Nicole ”Snooki” Polizzi pidätettiin vuonna 2010 humalassa aiheutetun häiriön takia.