Tyttöystävä Ryan Seacrestistä: ”Hän on pelottava ihminen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijätär Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousija julkkismarkkinoilla. Hänen uutisoitiin äskettäin loukkaantuneen Rock of Ages -musikaalielokuvan kuvauksissa tanssiessaan Hollywood-kyltin päällä.

Nyt nuori näyttelijätär kertoi epäröineensä taannoin seurustelusuhdetta suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Juliannen mukaan hän nimittäin piti 37-vuotiasta televisiotähteä pelottavana ihmisenä tämän vaikutusvallan takia. Tanssijakaunotar kertoi käyttäytyneensä aluksi hyvin kylmästi Seacrestiä kohtaan, kun hän sai treffikutsun 14 vuotta vanhemmalta juontajalta.

– Ikäerolla ei ole mitään väliä. Olin todella hermostunut deittailustamme, sillä pidin häntä hyvin pelottavana ihmisenä. Ryan on voimakas ja vaikutusvaltainen, 23-vuotias Julianne Hough kertoi Stella-lehdelle.

Julianne Hough on kertonut, että hän aikoo säästää neitsyyttään avioliittoon. Mormoniperheessä kasvatettu näyttelijätär kertoi, että hän eli nuoruudessaan kurinalaista elämää. Hän ei muun muuassa saanut seurustella ennen 16 vuoden ikää.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Hänet tullaan näkemään tänä vuonna Rock of Ages -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. kesäkuuta. Elokuvan muita tähtiä ovat muun muuassa Tom Cruise, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.