Justin Bieberin kauhun hetket: Juuttui hissiin fanaattisten fanien kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber kiertää parhaillaan maailmaa All Around the World -kiertueensa merkeissä. Poppari aiheutti taannoin kaaoksen Norjan pääkaupungissa Oslossa, kun kymmenien tyttöjen uutisoitiin loukkaantuneen ilmaiskonsertin tungoksessa.

Nyt 18-vuotiaan poplaulajan uutisoitiin järkyttyneen, kun hän juuttui hissiin Capital FM Summertime Ball -konsertin takahuoneessa. Teinitähden kerrotaan olleen loukussa liikkumattomassa hississä peräti 20 minuutin ajan. Pitkä hissimatka oli onnen päivä eräille teinitytöille, jotka olivat myös hississä pysähdyksen aikaan. Lähteen mukaan poplaulajan fanit olivat sekoamisen partaalla, kun he tajusivat seisovansa Bieberin kanssa samassa hississä.

– Tytöt eivät olleet uskoa tuuriaan. He hikoilivat ja melkein pyörtyivät, koska Justin Bieber oli heidän vieressään, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Justin Bieber on ikuistanut tulevan albuminsa Believe-kappaleen faneilleen. Tähden mukaan on täysin uskomatonta, että hänellä on niin uskollisia faneja. Laulajan Belieber-faneiksi kutsuttujen ihailijoiden kerrottiin äskettäin nimenneen idolinsa peniksen Jerryksi.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.