Teinitähti ei vieläkään käytä rintaliivejä – nettikuva kuohuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Viime viikolla neitokainen kertoi kihlautuneensa pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Samoihin aikoihin Mileystä liikkui huhuja, joiden mukaan hän olisi viillellyt itseään. Neitokainen ei kiistänyt huhuja, vaan päinvastoin julkaisi Twitterissä kohukuvan, jossa hän viiltelee itseään. Monien huomio kiinnittyi kuitenkin kuvassa viiltelyn sijaan siihen, että teinitähti ei vieläkään käytä rintaliivejä.

Poppari kertoi viime viikolla People-lehdelle, että hän ei malta odottaa yhteistä avioelämää Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Heidän suhteensa on kerrottu alkaneen kolmiodraamana, sillä näyttelijäkomistuksen on väitetty seurustelleen australialaisen tyttöystävänsä kanssa romanssin alkaessa.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.