BB-Minnan huikea muodonmuutos – tähtäimessä fitness-kisat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudesta tuttu BB-Minna, eli Minna Sara, päätti taannoin tehdä elämälleen täydellisen suunnanmuutoksen. Hän lopetti juhlimisen ja huonot elämäntavat, palkkasi personal trainerin, ja treenaa nyt tavoitteenaan fitness-kisat.

Suomen Big Brotherista vuonna 2008 kansalle tutuksi ponnahtanut Minna harrasti pienestä lähtien kilpaurheilua, muunmuassa sirkusta ja rytmistä voimistelua. Tanssiryhmä Lamourettesiin hän liittyi vuonna 2003, mutta 2006 oli rankka ja elämä lähti jyrkkään alamäkeen. Seuraavat vuodet olivat sekavaa aikaa juhlien ja epäterveellisesti eläen.

Vuodenvaihteessa 2009 Minna huomasi olevansa reilusti ylipainoinen, kun vaaka näytti 83 kiloa. Nuorelta iältä asti sisukas nainen pudotti ensin itsekseen 10 kiloa ja siitä innostuneena palkkasi henkilökohtaisen valmentajan. Kilpailuvietti syttyi uudelleen, ja nyt parivaljakko treenaa tositarkoituksella ensi kevään fitnesskisoihin. Minnaa treenaa tällä hetkellä BodyCampin Tapani Valkonen.

– Tapen kanssa mietittiin tavoitteita ja ensi keväänä olisi aika nousta kilpalavalle. Vielä on hieman auki kilpailenko Body Fitness sarjassa vai Bikini Fitness. Jälkimmäinen on se mihin tavottelen, sillä vaikka olenkin valmis treenaamaan itseni todella kovaan kuntoon, niin Bikini sarjassa miellyttää se, että se on naisellisempi sarja. Päätavotteeni sijoittuu ensi kesälle jolloin tavotteena on lähteä Miss Bikini Universe kisoihin Miamiin, Minna Sara kertoo.