Teinitähti tekee ilmaiskeikan – 5 000 poliisia valmiustilassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber aiheutti äskettäin kaaoksen Norjassa, kun hän esitti maan pääkaupungissa ilmaiskonsertin. Poliisi oli voimaton, kun teinitytöt sinkoilivat kaduilla jahdaten poplaulajaa. Fanaattiset fanit aiheuttivat sekasorron myös Lontoossa eräällä televisiostudiolla, kun 300 ihailijaa käyttäytyivät hysteerisesti nähdäkseen Bieberin.

Nyt Meksikon Zocalon aukion uutisoitiin olevan täynnä Bieber-faneja, jotka ovat pystyttäneet telttoja alueelle päästäkseen eturiviin teinitähden ilmaiskonserttiin. Popparin lempiväriin lilaan pukeutuneiden 10 – 14 -vuotiaiden tyttöjen kerrotaan matkustaneen satoja kilometrejä, jotta he näkevät idolinsa aukiolle pystetyllä esiintymislavalla.

Jotkut teinityttöjen vanhemmista ovat ottaneet jopa töistä vapaata, jotta he voivat viedä lapsensa katsomaan Bieberin konserttia. Ilmaiskonsertin turvallisuudesta vastaa 5.000 poliisia. Kaupungin edustajan Hector Antunanon mukaan hän haluaa, ettei ilmaiskeikalla tapahdu samanlaisia tapaturmia kuin Bieberin katastrofaalisella Norjan visiitillä.

– Keikalla tulee olemaan paljon tyttöjä. Suurin osa heistä on 10 – 17 -vuotiaita. Poliisit ovat valppaana, Hector Antuano kertoi AP-uutistoimiston mukaan.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.