Uskomaton näky Venäjän taivaalla – UFO vai salainen ohjuskoe? Katso itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina ympäri maailmaa on tehty normaalia enemmän UFO-havaintoja, eli havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Osaan havainnoista ei ole vieläkään saatu minkäänlaista selitystä. Nyt Venäjällä on tallentunut videolle niin ikään poikkeuksellinen näky.

Tällä hetkellä näky on vielä UFO, sillä sitä ei ole tunnistettu. Ei kuitenkaan ole tiedossa onko kyseessä mahdollisesti jokin tuntematon luonnonilmiö vai kenties jokin maan ulkopuolelta tullut ilmiö. Video kuvattiin Venäjällä Astrakhanin kaupungissa 7. kesäkuuta.

Kaupungissa asuu 500.000 ihmistä ja ilmiön näki useat sadat ihmiset. Asiasta uutisoinut Blue Planet Diaries kertoi Venäjän hallituksen kiistäneen nopeasti, että kyseessä olisi ollut ohjuskoe. Juuri siitä syystä näkyä epäillään tällä hetkellä juuri ohjuskokeeksi.