18-vuotiaasta lottovoittaja – rahaa tulee tilille koko loppuelämän: ”Elin kuin unessa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime kuukausina huikeista lottovoitoista, jotka ovat muuttaneet esimerkiksi köyhien pariskuntien tai nuudeleilla eläneiden opiskelijoiden elämän. Nyt eräs amerikkalainen lukiopoika voi heittää hyvästit rahaongelmilleen uskomattoman lottovoiton ansiosta.

Yhdysvaltojen Brooklynissa opiskeleva Robert Salo osti aiemmin tänä vuonna lähikaupasta lottokupongin kahdella dollarilla, eli noin 1,7 eurolla. Teinipoika ei ollut uskoa silmiään, kun hän raaputti kupongistaan päävoittorivin.

– Raaputin kupongin ja en voinut uskoa sitä. Luulin, että koko juttu oli pelkkää huijausta. Elin kuin unessa. Heräsin vasta nyt todellisuuteen, teinipoika kertoi New York Daily News -lehdelle.

Win $1,000 a Week for Life -nimisen loton päävoittona teinipoika saa tililleen viikoittain 1.000 dollaria, eli noin 830 euroa. Pian lukiosta valmistuva Robert tienaa yli kolme miljoonaa dollaria, jos hän elää 80-vuotiaaksi asti. Teinipojan mukaan hän aikoo ostaa voittorahoilla muun muuassa tuliterän BMW-merkkisen auton. Lisäksi hän rahoittaa niillä opiskelunsa.