Teinimissi bongattiin bikineissä – kuin suoraan Baywatch-sarjasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa nousi taannoin kohu kansainvälisestä Miss Asia Pacific -missikilpailusta, jossa tuomarit ovat vaatineet seksiä vastineeksi kilpailussa antamistaan pisteistä. 19-vuotias Amy Willerton paljasti lehdistölle karmaisevan kokemuksensa Etelä-Koreassa järjestetystä missikilpailusta.

Sittemmin Amy Willerton voitti povipommi Katie Pricen järjestämän Signed By Katie Price -kilpailun ja sai lisää jalansijaa julkisuudessa. Nyt hänet on kuvattu lomailemassa Karibialla St. Maartenin saarella yhdessä poikaystävänsä Mohamed Shaweshin kanssa. Shawesh on koruyhtiön toimitusjohtaja.

Amy Willerton kertoi ahdistelusta myös paikalliselle poliisille, jonka kilpailun järjestäjä kuitenkin lahjoi käteisellä rahalla kaikkien nähden. Myöhemmin Willerton sai tietää, että kansainvälisen mallikilpailun voittajaksi kruunattiin lopulta järjestäjämaan edustaja Miss Etelä-Korea. Palkintosumma oli noin 25.000 dollaria.

– Kun valitimme asiasta, meille kerrottiin ettei meillä ollut mahdollisuuksia kilpailussa mikäli jatkaisimme valittamista. Soitimme poliisille ja näimme kuinka järjestäjä antoi lompakostaan rahaa poliiseille kun he saapuivat, Willerton totesi.