Bulldoggi-pennut rakastavat emoaan, joka kuitenkin pakenee – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koiranpentujen hauskat temmellykset sulattavat monien sydämiä. Lemmikkikoirien omistajat kuvaavat usein pieniä karvaturrejaan, ja julkaisevat kotivideoitaan esimerkiksi YouTube-palvelussa. Nyt verkossa ihastuttaa eräs eläinaiheinen video, jossa nähdään, kuinka pienet koiranpennut juoksentelevat pihamaalla.

Nettivideolla nähdään joukko bulldoggi-koiranpentuja, jotka ovat selvästikin kiintyneitä emoonsa. Hauvelit nimittäin jahtaavat emoaan ympäri pihamaata. Narttukoira ei kuitenkaan jää paikoilleen, vaikka hänen jälkikasvunsa seuraa häntä kuin hai laivaa.

Ruskeavalkoiset koiranpennut muun muuassa päästelevät suustaan haukahduksia, kun heidän emonsa ei pysähdy. Pienet hauvat ahdistavat emonsa nurkkaan videon loppupuolella, mutta iso koira raivaa tiensä pentujoukon keskeltä takaisin pihamaan puolelle.