Ohhoh, näyttelijäkaunotar ajoi päänsä kaljuksi – tässä lopputulos kuvina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär on ollut viime viikkoina paljon otsikoissa elokuviensa merkeissä, sillä hänet nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla kahdessa elokuvassa.

Nyt Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa ilkeää kuningatarta näyttelevä Charlize Theron on tehnyt melkoisen muodonmuutoksen. Pitkistä ja vaaleista hiuksistaan tunnettu tähti on nimittäin heittänyt hyvästit kutreilleen. Theronin lyhyt hiustyyli ikuistettiin paparazzien kameroille Beverly Hillsissä, jossa hän oli liikenteessä poikansa kanssa.

Näyttelijätär teki radikaalin hiusmuutoksen Furiosa-rooliaan varten Mad Max 4: Fury Road -elokuvassa. Charlize Theron kiinnitettiin elokuvaan jo vuonna 2009, mutta sen tuottaminen aloitettiin vasta tänä vuonna. Elokuvassa tullaan näkemään muun muuassa brittitähti Tom Hardy.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nykyisin sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukaudenikäisen Jackson-poikavauvan.