MTV3: Suomalaistähdelle Hollywood-rooli – mukana supertähtiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisten rakastama iskelmätähti Danny tunnetaan pitkän linjan muusikkona. Iso-D nimelläkin tunnettu mies on julkaissut uransa aikana 18 albumia. Nyt MTV3 uutisoi miehen saaneen roolin Hollywood-elokuvasta.

Musiikkineuvoksen arvonkin saanut mies kertoi Huomenta Suomi -ohjelmassa saaneensa roolin tulevasta The Double -elokuvasta. Elokuvayhtiö pyysi suomalaista muusikkoa mukaan elokuvaan, johon yllättynyt konkari luonnollisesti suostui. Danny tulee esittämään elokuvassa East Virginia -hittinsä.

– Tämä on hieno mahdollisuus, kertoo Danny MTV3-sivustolle.

The Double -elokuva perustuu kirjailija Dostojevskin tunnettuun Kaksoisolento-teokseen. Elokuvan pääosissa nähdään Jesse Eisenberg ja Mia Wasikowska. Dannyn rooli kestää elokuvassa usean minuutin ajan, mikä antaa suomalaiselle iskelmätähdelle kansainvälistä näkyvyyttä. Muusikko epäili elokuvayhtiön saaneen vihiä hänen musiikistaan YouTube-videopalvelun välityksellä.

Danny, oikealta nimeltään Ilkka Lipsanen, nousi aikoinaan julkisuuteen Danny & The Islanders -yhtyeen myötä. The Double -elokuvassakin kuultava East Virginia -kappale on yhtyeen ensimmäinen single. Musiikkilegendan kuuluisimpia hittejä ovat muun muassa Kesäkatu, Tuulensuojaan, Kuusamo ja Tahdon olla sulle hellä. Danny oli pitkään naimisissa Liisa Seppälän kanssa, kunnes pariskunta erosi vuonna 2005. Hänellä tiedetään olleen kielletty suhde jo edesmenneen Armi Aavikon kanssa.