Holly Valance haluaa tiimalasivartalon: ”Miehet janoavat sitä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota niittänyt poptähti-näyttelijätär Holly Valance on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta tänä vuonna neitokainen on astunut jälleen julkisuuteen. Valance poseerasi taannoin Fosters-olutmerkin kampanjan mainoskuvassa yläosattomissa kultamaalilla peitettynä.

Nyt tiukalla laihdutuskuurilla oleva Holly Valance kertoi, että hän haluaa samanlaisen vartalon kuin realitytähti Kim Kardashianilla. Popkaunottaren mukaan muhkeista muodoistaan tunnetun Kardashianin tiimalasivartalo on ruumiillistuma, jolta naisten tulisi näyttää. Lisäksi hän ihailee sitä, että miehet himoitsevat kurvikkaita kaunottaria.

– Rakastan Kim Kardashianin vartaloa. Se on naisen ruumiillistuma ja miehet janoavat sitä, Holly Valance kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Laulaja kertoi myös ihailevansa näyttelijäkaunotar Jessica Bielin treenattua vartaloa. Valancen mukaan Bielin vartalo on kuin lihaksikas taideteos. Poptähti aloitti taannoin tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa olla huippukunnossa tulevissa häissään. Hän on onnistunut pudottamaan painoaan muun muuassa joogan avulla.

Australialainen Holly Valance nousi tähdeksi supersuositun Neighbours-televisiosarjan tähtenä ja valloitti myös hittilistat vuonna 2002 julkaistulla Kiss Kiss -hitillään. Hänet noteerattiin vuonna 2006 maailman 69. seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehdenäänestyksessä. Viime vuosina Holly on painiskellut painonsa kanssa. Vuonna 2003 Valance oli hoikka supertähti, mutta alkukesästä 2011 hänen painonsa oli noussut huomattavasti.