Idols-tähti Stina Girs ”kilpailee” Turun SM-supercrossissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supercrossin SM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan Turun Artukaisissa lauantaina 16. kesäkuuta. Tapahtumarikasta päivää täydentää supercrossin SM-osakilpailun lisäksi ajettava supermoton SM-osakilpailu. Oheisviihteenä maskottihahmo Hemmo haastaa Idols-tähti Stina Girsin leikkimieliseen kilpailuun supercrossradalla.

Supercrosstunnelmaa on Turussa nostattamassa AllRight Hemmo, joka muun muassa jakaa karkkia ja tarroja kisa-alueella. Motoristinakin kunnostautunut Stina Girs otti ennakkoluulottomasti haasteen vastaan ja ajaa Hemmoa vastaan kierroksen mittaisessa supercrosskilpailussa.

– Jännittää, mutta kaipa tuo silti onnistuu, kommentoi Stina Girs haastetta.

Kilpailu on varmasti kaksitahtifanaatikkojen mieleen, sillä Stina Girs asettuu puomin taakse 125-kuutioisella kaksitahtisella ja Hemmolla on pyörässään kuutioita nelinkertainen määrä.