Tyttöbändiläisen asu paljasti ehkä liikaakin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Jade Ewen hurmasi taannoin maailmalla seksikkäissä alusvaatekuvissa. Tumman kaunottaren uskotaan olevan Sugababes-yhtyeen pelastaja naisen laulutaitojen vuoksi.

Sugababes-yhtyeen ainoa alkuperäinen jäsen Keisha Bunchanan jätti laulutrion vuonna 2009. Buchanan tilalle otettiin vuoden 2009 Britannian euroviisuedustaja Jade Ewen, joka on nyt kohahduttanut asullaan Scottish Fashion Awards 2012 -tapahtumassa Glasgow’ssa. Neitokaisen asu oli nimittäin illan paljastavin.

24-vuotias Jade Ewen tuli aikoinaan tunnetuksi Leijonakuningas-roolistaan. Nainen oli kyseisen elokuvan musikaalissa Nala, ja fanit ylistivät hänen suoritustaan. Vuonna 2005 Ewen edusti euroviisuissa Iso-Britanniaa sijoittuen viidenneksi. Syyskuussa 2009 Keisha Buchanan erosi Sugababes-yhtyeestä, ja Ewen astui hänen tilalleen. Ewen on tällä hetkellä yksi Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvoista. Nainen on parisuhteessa näyttelijä Ricky Norwoodin kanssa.