Maailman järkyttävin takapuoli – 15 000 dollarilla silikonia! Katso karmaiseva kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lähiaikoina otsikoihin on noussut useita tapauksia, joissa ilman toimilupaa toiminut henkilö on pistänyt kehoon sopimattomia aineita kurveja haluavien ihmisten takapuoliin. Nyt eräs näitä vaarallisia pistoksia pimeillä markkinoilla ottanut nainen on astunut julkisuuteen.

30-vuotias kahden lapsen äiti Vanity Wonder on käyttänyt arviolta 15.000 dollaria, eli noin 12.000 euroa silikonisiin takamuspistoksiin, Daily Mail kertoo. Amerikkalaisnainen on kirjoittanut kokemuksistaan Shot Girls -kirjan, jossa hän kertoo yksityiskohtaisesti vaarallisista pistoksista. Vanity kertoo lehdelle halunneensa astua esiin, jotta pistoksia ottavista naisita ei liikkuisi niin paljon väärää tietoa.

Vanityn mukaan naiset riskeeraavat henkensä hakeutumalla ilman päteviä toimilupia tai oikeita aineita toimivien ihmisten käsittelyyn monista syistä. Naisen mielestä monet naiset ottavat peppupistoksia vain sen takia, koska muutkin tekevät sitä. Rajun kehonmuokkauksen takana ei ole siis aina masennus tai alhainen itsetunto.

Lähiaikoina maailmalla onkin kuohuttanut tapaukset, joissa osaamaton henkilö on pistänyt naisten takamuksiin kaikkea aina autonrenkaiden paikkausaineesta rakennustöissä käytettävään sementtiin. Vanity myöntää itsekin, ettei aina tiennyt mitä häneen pistetään. Nainen ei kuitenkaan ole tyytymätön kehoonsa, sillä kertoo olevansa vain onnellinen ollessaan yhä elossa vaarallisista pistoksista huolimatta.