Pikkupoika maistoi ensimmäisen kerran inkivääriolutta – upeasta reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsuus on täynnä erilaisia hetkiä, jolloin tenava pääsee kokemaan jonkin asian ensimmäistä kertaa. Monet näistä hetkistä päätyvät nykyään vanhempien kuvaamana videolle ja verkkoon.

Nyt eräs verkkovideo esittelee ihastuttavan Noah-pojan, joka kokee ensimmäistä kertaa alkoholittoman inkiväärioluen kuplivan maun. Poika pääsee isänsä kuvaamana maistamaan juomaa, ja reagoikin heti villillä tavalla uuteen aistikokemukseen. Noah nauraa ääneen ja työntää kieltään ulos.

Kaikesta päätellen lapsi kuitenkin pitää juoman mausta, koska vaatii heti saada lisää. Juomaa maistettuaan poika heiluttelee käsiään villiintyneenä. Lapsen välitön reaktio saakin koko pöytäseurueen naureskelemaan ääneen.