Melissa Sattan bikinimuodot eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Melissa Satta teki viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa bikinimallina ja sittemmin hän on päässyt esittelemään kykyjään myös näyttelijänä. Eniten hän on kuitenkin ollut viime päivinä otsikoissa bikinivartalonsa ansiosta.

Melissa on viettänyt lomaa yhdessä futistähti-poikaystävänsä Kevin Prince Boatengin kanssa ja saanut paparazzilauman peräänsä. Näyttävä neitokainen onkin järjestänyt viihdelehtiin varsinaisen bikininäyttelyn. Tällä kerralla Melissa peitti muhkeat muotonsa tuubitopilla ja alaosaa peitti eriväriset bikinien alaosat.

24-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa.