Miespoliitikko löi naisia – haastaa uhrit oikeuteen!

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kreikan taloudellisen tilanteen ollessa erittäin vaikea myös maan poliitikot alkavat hermostumaan. Äskettäin eräs kreikkalaispoliitikko ”kilahtikin” suorassa televisiolähetyksessä lyöden kahta naispuolista kanssapoliittikkoaan. Nyt hän on haastamassa uhrinsa oikeuteen.

Tapahtumat saivat alkunsa kreikkalaisesta televisio-ohjelmasta, jonka vieraina olivat äärioikeistolainen poliitikko Ilias Kasidiaris, vasemmistolainen Rena Dourou sekä kommunisti Liana Kanelli. Keskustelu kävi kuitenkin liian kuumaksi ja lopulta Kasidiaris kilahti heittäen vedet vastapäätä istuvan Douroun päälle. Tästä järkyttynyt Kanelli läpsäisi vedet heittänyttä Kasidiarista lehdellä, jonka seurauksena mies kimmastuneena löi naista kasvoihin suorassa televisiolähetyksessä.

Nyt äärioikeistopuolue Golden Dawnin edustaja Kasidiaris on haastamassa vedet päälleen saaneen Douroun, iskuja kasvoihinsa saaneen Kanellin ja ohjelmaa esittävän Antenna-televisiokanavan oikeuteen, Daily Mail kertoo. Mies väittää naispoliitikkojen syyllistyneen kunnianloukkaukseen ja että Kanelli löi häntä lehdellä suoraan kasvoihin. Televisiokanavalle mies taas suuttui siitä, kun he hyökkäyksen jälkeen lukitsivat hänet huoneeseen rauhoittumaan.

– Tein mitä miljoonat kreikkalaiset olisivat tehneet – kun sinua lyödään kasvoihin sinun on pakko puolustaa itseäsi, selittää naista televisiossa lyönyt Kasidiaris.