Nainen sikaili katsomossa – vei pelaajan pikkupojalle heittämän lahjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Urheilutapahtumissa katsomossa olevat fanit saavat usein ilokseen urheilijoilta muistoksi esimerkiksi pelipaitoja tai ottelussa käytettyjä palloja. Taistelu muistoesineistä on usein melko kiivasta, kuten nyt otsikoihin noussut välikohtaus osoittaa.

Journal Sentinel Online -sivusto kertoo, kuinka amerikkalaisen Donald Driver -nimisen urheilijan järjestämä softball-hyväntekeväisyysturnaus on päättynyt Stephen Wagner -nimisen pojan pettymykseen. Kaikki sai alkunsa Driverin käveltyä ottelun jälkeen katsomon luo heittämään innokkaille faneille hikinauhojaan ja pelikenkiään.

Tapahtuneesta kuvatulla videolla nähdään, kuinka pelaaja yrittää heittää pelikenkäänsä katsomossa olleelle pojalle – siinä kuitenkaan onnistumatta. Väliin ehti nimittäin Robyn Ereth -niminen aikuinen nainen. Videolla nähdäänkin, kuinka Ereth kamppailee Wagnerin kanssa saadakseen urheilijan kengän itselleen. Aikuinen saa kuin saakin kengän itselleen, myöhemmin nainen poseerasi iloisena kengän kanssa Facebook-sivuillaan julkaistussa kuvassa.

Epäoikeudenmukaiset tapahtumat eivät kuitenkaan menneet hyväntekeväisyyttä ahkerasti harjoittavalta Driverilta ohi. Tämä julkaisikin Facebookissa viestin, jossa hän kertoi olevansa järkyttynyt naisen otettua pojalle tarkoitetun kengän. Hän pyysikin apua pojan henkilöllisyyden selvittämisessä, jotta voisi antaa tälle uudet kengät. Videon julkaissut Journal Sentinel kertoi Driverille kyseessä olleen Stephen Wagner -niminen poika.