Demi Moore vajoaa yhä syvemmälle? Välirikko lasten kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin heidän avioliittonsa on huhuttu olleen laiton.

Nyt 49-vuotiaan näyttelijättären lasten kerrotaan olevan todella huolissaan äidistään. Tytärten väitetään erkaantuneen äidistään, koska he eivät pidä tähden jatkuvista päihdesekoiluista. Lähteen mukaan näyttelijättären lapset Rumer, Scout ja Tallulah pelkäävät, että Demi Moore ei pysy raittiina vieroitushoidonkaan jälkeen.

– Lapset ovat erkaantuneet äidistään viime aikoina. He ovat vihaisia Demille tämän sekoiluista, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Tähden uskottiin sairastuneen avioeron myötä anoreksiaan, sillä hän laihtui nopeassa ajassa huolestuttavan paljon. Demi Moore kuvattiin äskettäin Tallulah-tyttärensä valmistujaisissa. Lähteen mukaan valmistujaisjuhlien tunnelma oli todella kireä, koska näyttelijätär oli masentuneen oloinen ja poissaoleva.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleella Moorella on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.