Kanye West rikoksen uhrina – miljoona-asuntoon murtauduttiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa rynnätessään lavalle humalapäissään ja pilatessaan kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen.

Nyt kohuräppäri on kuitenkin itse joutunut paheksuttavan käytöksen kohteeksi, sillä TMZ-sivuston mukaan hänen Los Angelesin asuntoonsa on murtauduttu. Kanye ei kuitenkaan ollut kotona rikollisten vierailun aikana, sillä hän on parhaillaan kiertueella Birminghamissa, Englannissa. Tähän mennessä poliisit eivät ole huomanneet rosvojen varastaneen talosta mitään.

Silminnäkijöiden mukaan varkaat kuitenkin tiputtelivat sylistään joitain muusikon tavaroita matkallaan ulos talosta. Tarkkaa tietoja mahdollisesti varastetuista esineistä ei kuitenkaan saada ennen kuin rap-artisti palaa itse tarkastamaan irtaimistonsa. Kyseessä on miehen myynnissä oleva asunto, joka on laitettu markkinoille lähes neljän miljoonan dollarin hintaan.

Kanye keikkailee paraikaa ystävänsä Jay-Z:n kanssa Euroopassa Watch The Throne -kiertueella. Miesten Pariisin keikka herätti huomiota maailmalla, kun Ranskan pääkaupungissa esiintyneet muusikot vetivät keikallaa N****’s in Paris -uutuuskappaleensa encorena huimat 11 kertaa putkeen. Innokkaan yleisön joukosta löytyivät esityksen aikana muun muassa Hollywood-näyttelijä Adam Brody, Jay-Z:n vaimo Beyonce, näyttelijätär Gwyneth Paltrow sekä Spike Lee.