Poikabändin komistus vararikossa: Velat 23 miljoonaa euroa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen Westlife tunnetaan eräänä 2000-luvun menestyksekkäimmistä poikabändeistä. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 45 miljoonaa levyä. Westlife kiertää tällä hetkellä maailmaa Farewell-kiertueellaan, jonka jälkeen bändi lopettaa musiikillisen uransa.

Nyt poikabändin komistuksen Shane Filanin kerrotaan joutuneen vararikkoon. Filan on jo jonkin aikaa yrittänyt nousta suuresta velka-ahdingostaan tuloksetta. Miehen velkojen kerrotaan nousseen 18 miljoonaan puntaan eli 23 miljoonaan euroon.

– Olen työskennellyt kauan ja hartaasti, että maksaisin velkani takaisin. Olen murtunut tilanteesta, kertoo Shane Filan The Sun -sivustolle.

32-vuotias irlantilaistähti joutui taannoin myymään Aston Martin -autonsa 332.000 punnalla eli 430.000 eurolla. Uupunut Filan nähdään muiden bändin poikien kanssa Westlifen jäähyväiskiertueella, josta mies saanee rahoitusta vaikeaan tilanteeseensa. Filan aikoo lähteä yhtyeen lopettamisen jälkeen soolouralle.

Westlife-poikabändi perustettiin vuonna 1998. Yhtyeeseen kuuluvat Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan, Nicky Byrne ja Brian McFadden. McFadden oli osa yhtyettä vuoteen 2004 asti, jolloin lähti soolouralle. Poikabändin kuuluisimpiin hitteihin lukeutuvat Uptown Girl, Flying Without Wings, Fool Again ja When You’re Looking Like That. Bändin menestyksen takana on musiikkimoguli Simon Cowell, joka antoi yhtyeelle ensimmäisen levytyssopimuksen.