Muistatko vielä Vanilla Icen? Tältä hän näyttää nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artisti Vanilla Ice paljasti taannoin olleensa parisuhteessa Madonnan kanssa 1990-luvun alussa. Sittemmin hän oli mukana Dancing on Ice -ohjelmassa, jossa hän loukkaantui saatuaan parinsa luistimen päähänsä.

Nyt Vanilla Ice on kuvattu saapumassa televisiostudiolle New Yorkissa. Hän oli Today Show -ohjelman vieraana kertomassa nykyisistä kuulumisistaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Robert ”Vanilla Ice” Van Winkle on 43-vuotias yhdysvaltalainen hiphop-tähti. Miehen debyyttialbumi Hooked ilmestyi vuonna 1989. Ice Ice baby –hittisingle vei hänet nopeasti musiikkimaailman huipulle, sillä se oli ilmestyessään Billboard-singlelistan kärjessä. Myöhemmin tähti yritti itsemurhaa. Yrityksen jälkeen hän muutti musiikkityyliään, ja levytti nimellä Van Winkle. Vanilla Ice julkaisi Vanilla Ice Is Back! -levynsä vuonna 2008.