41-vuotias puumanainen surkuttelee: ”Miehet pelkäävät minua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen televisiojuontaja ja mallikaunotar Melanie Sykes on tunnettu kotimaassaan, mutta kansainvälistä kuuluisuutta 41-vuotias tähti ei ole vielä saavuttanut. Viime päivinä maailman kuumimmaksi puumanaiseksi kutsuttu televisiotähti on ollut otsikoissa rohkeiden nettikuviensa merkeissä.

Nyt Melanie Sykes kertoi, ettei hänen ympärillään juurikaan pyöri miehiä. Televisiotähden mukaan kaksilahkeiset pelkäävät häntä, eivätkä esimerkiksi uskalla pyytää kaunotarta treffeille. Puumanainen kertoi kuitenkin kuulevansa aika ajoin vihellyksiä miesten suusta.

– Miehet viheltävät perääni, mutta hyvän matkan päästä. Olen 41-vuotias nainen ja tajuan nyt, etteivät miehet uskalla lähestyä minua. Uskon, että he pelkäävät minua, Melanie Sykes kertoi Tv Biz -sivustolle.

Kahden lapsen äidin mukaan hän ei kuulunut nuorempana koulun suosituimpien tyttöjen joukkoon. Sykes kertoi pitäneensä itseään rumana teinityttönä, joka ei herättänyt poikien huomiota. Televisiotähti oli 17-vuotiaana hyvin laiha, eikä hän seurustellut kertaakaan kouluvuosiensa aikana.

Melanie Sykes nousi kotimaassaan julkisuuteen Boddingtons-olutmainoksillaan, joissa hän esiintyi bikineissä. Sittemmin hän teki mallintöitä muun muuassa Berlei-alusvaateyritykselle. Televisiotähti on juontanut lukuisia televisio-ohjelmia, kuten The Big Breakfast ja I’m Celebrity… Get Me Out of Here!. Hänellä on kaksi lasta entisen aviomiehensä Daniel Caltagironen kanssa.