Octomomin härskit promokuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin kuinka neljäntoista lapsen maailmankuulu äiti Nadya Suleman, eli Octomom, joutui pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Nainen ehti tosin jo tuhlata videosta saamansa 600.000 dollaria, vaikka lopputuote on vasta tulossa myyntiin.

Nyt Wicked Picturesin tuottaman videon kuvia on vuotanut julkisuuteen. Videon härskeissä kuvissa Octomom nähdään muun muassa rinnat paljaana. Yhdessä otoksessa nähdään Sulemanin nautinnollinen ilme tähden kosketellessa itseään. Neljäntoista lapsen äiti on eksynyt otoksissa myös pyykille, ja istuukin pesupaljun edessä ryntäät paljaana. Kuvan rekvisiittana taustalla nähdään kuivumaan ripustettuja lastenvaatteita. Katso kuvat tästä.

Videon tekemisen jälkeen Octomom on jo ryhtynyt riisumaan rahasta ansaitakseen lisää rahaa. Hänet on kiinnitetty strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan, jossa hän esiintyy ensimmäisen kerran 11. – 15. heinäkuuta. Ilmoituksen mukaan perheenäiti riisuu yläosattomiin, eli ei tule esiintymään kokonaan alastomana.