Heidi sopi välirikon äitinsä kanssa – syynä julkisuus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt. Viime aikoina Heidi on viettänyt hiljaiseloa.

Nyt povipommi on saanut jälleen palstatilaa julkisuudessa sopimalla vuosien mittaisen välirikon äitinsä kanssa. Montag nähtiin äitinsä Darlene Egelhoffin kanssa Kaliforniassa, jossa naiset viettivät yhteistä aikaa hieronnan ja viinilasillisten merkeissä. Daily Mail -sivuston mukaan naisten välien lämpenemistä pidetään kuitenkin julkisuustemppuna.

Äidin ja tyttären yhteisessä iltapäivässä olivat luonnollisesti valokuvaajat mukana ikuistamassa heidän rentoutumistaan. Silminnäkijöiden mukaan naiset näyttivät aidon juttelemisen sijaan näyttelevän. Montag poseerasi useissa otoksissa äitinsä kanssa teennäisen oloisesti.

Vuonna 2010 Montag haki jopa äidilleen lähestymiskieltoa. Povipommi turvautui kovempiin keinoihin, kun Darlene ei suostunut poistumaan hänen ja aviomies Spencer Prattin asunnosta. Äiti on suominut myös kovin sanoin tyttärensä huippukokoisia silikoneja ja kauneusoperaatioita.

25-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.