Poliisi aloitti tutkinnat räppäreiden verisestä riidasta – viattomia uhreina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu räppäri Chris Brown on joutunut viime vuosina julkisuuskohujen kohteeksi väkivaltaisen käytöksensä vuoksi. Kuumapäinen räppäri otti äskettäin yhteen taisteluparinsa Draken kanssa. Riita sai alkunsa poptähti Rihannasta, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä.

Tähtien ilta newyorkilaisella klubilla päättyi veriseen tappeluun, jonka ansiosta Brownia on nyt kuulusteltu poliisien taholta. Räppärin asianajaja on lähteiden mukaan antanut virkavallalle materiaalia, joka liittää syytökset kiistäneen Draken mukaan kiistatilanteeseen. Tappelutilanne klubilla meni traagisemmin kuin aluksi tiedettiin, sillä kahakassa loukkaantui myös viattomia sivustakatsojia.

Nyt Daily Mail -sivusto on julkaissut otoksen australialaisesta turistista, Hollie C:sta, joka sai lentävästä pullosta päähänsä bileiltana. Räppäreiden seurueiden läheisyydessä juhlineen naisen päähän laitettiin 16 tikkiä. Naisen lisäksi seitsemää muuta ihmistä hoidettiin sairaalassa kahakan seurauksena.

– Yhtäkkiä huomasin, että laseja alkoi lentelemään klubilla. Näin lasipullon lentävän minua kohti. Aloin vuotamaan verta osumasta ja vaivuin tiedottomaksi, kertoo Hollie C haastattelussa.

Supertähtien riita alkoi yllättäen hyväntahdon eleestä. Brown lähetti Draken pöytään shampanjapullon, jonka mies kuitenkin palautti takaisin Chris Brownille ”Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Temperamentistaan tunnettu Brown ehti jo sittemmin julkaista Twitter-blogissaan tapahtuneeseen viitanneita aggressiivisia viestejä, ja kuvan vertavuotavasta leuastaan. Tähti kuitenkin poisti materiaalin nopeasti palvelusta.

Räppäreiden taistelu on noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Muusikoiden seurueet ovat käyneet kuumana riidan jälkeen, ja Brownin seurueesta syydettiin loukkauksia Draken musiikkia kohtaan. Rihannasta alkunsa saanut riita on kiirinyt myös poptähden korviin. Narsistisesta persoonallisuushäiriöstäkin syytetty kaunotar ei ollut onnellinen kuullessaan ex-miestensä riidasta. Yahoo! Omg! -sivuston lähteiden mukaan Rihanna ei ollut uskoa korviaan kuullessaan nolosta välikohtauksesta.