Tästä sixpack-vartalosta naiset näkevät valveunia – kuin kreikkalainen patsas

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen näyttelijäkomistus Chris Hemsworth on noussut viime vuosina Hollywoodin halutuimpien miestähtien joukkoon. Miljoonien naisten päiväunien kohteen tunnetuimpia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa Thor, Lumikki ja metsästäjä ja The Avengers.

Nyt 28-vuotias Chris Hemsworth kuvattiin hotellin uima-altaalla Sydneyssä. Näyttelijäkomistus nautti aurinkoisesta päivästä uimisen merkeissä, ja samalla paparazzit saivat ikuistettua valokuvia hänen treenatusta vartalostaan. Surffaamaankin innostuneen tähden lihaksikas vartalo voi tehdä monen miehen kateelliseksi – ja saada naiset janoamaan lisää.

Melbournessa varttunut Chris Hemsworth nousi kotimaassaan tunnetuksi Home and Away -televisiosarjan Kim Hyde -roolinsa myötä. The Hollywood Reporter -lehti kirjoitti vuonna 2010 artikkelin, jossa he uskoivat Hemsworthin nousevan pian Hollywoodin A-sarjan tähtinäyttelijöihin. Kovassa nosteessa oleva näyttelijä on naimisissa Elsa Patakyn kanssa ja he saivat äskettäin esikoistyttärensä India Rosen. Chrisin veljet, Luke ja Liam Hemsworth, ovat myös näyttelijöitä.