Josie Goldbergin bikinit valahtivat – peppu paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-mallikaunotar Josie Goldberg ei ole enää nykyisin kovinkaan monelle tuttu kaunotar, mutta hieman nuorempana hän teki menestyksekästä malliuraa ja poseerasi uransa huipulla jopa Playboy-lehden mallina. Nykyisin Goldberg tunnetaan lähinnä realitytähtenä.

Toukokuussa Josie Goldberg kuitenkin palasi taas julkisuuteen, kun hänet kuvattiin pitkästä aikaa rannalla Floridan Miami Beachilla, jossa hän riisuutui bikineille. Nyt bikiniposeeraukset saivat noloa jatkoa, kun Josie tuli vilauttaneeksi peppuaan kuvaajien edessä rannalla.

Viime kuukausina Goldberg on omien sanojensa mukaan laihtunut noin viisi kiloa kuntoilun ja Atkinsin dieetin ansiosta. Samalla hän on tehnyt paluun julkisuuteen saatuaan kiinnityksen Millionaire Matchmaker -realityohjelman tähdeksi. Lisäksi hänet on aiemmin nähty Maajussille morsian -tyylisessä Farmer Wants a Wife -ohjelmassa.