Mies masturboi pehmonallen kanssa – neljäs pidätys samasta syystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukematon määrä erilaisia seksuaalisia taipumuksia, joista osa ei ole monien mielestä kovinkaan normaaleja. Nyt eräs 28-vuotias amerikkalainen mies on pidätetty harrastettuaan hieman tavallisesta poikkeavaa seksiä julkisella paikalla.

Julkisella paikalla ei luonnollisestikaan saa harrastaa seksiä, mutta vielä moitittavampaa on seksi pehmonallen kanssa. Ohion Cincinnatissa asuva amerikkalaismies pidätettiin nyt jo neljännen kerran tällaisesta teosta.

Ensimmäisen kerran hänet pidätettiin samanlaisesta teosta jo vuonna 2010. Viimeksi mies selvisi pidätyksestään 13. kesäkuuta varoituksella. Sitä ennen hänet ehdittin jo tuomita masturboinnistaan sakkoihin ja lyhyeksi ajaksi vankeuteen.