Lemmikkikoiran rotu paljastaa: Näiden koirien omistajia pidetään tyhminä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Usein koiranomistajia katselleessaan saattaa huomata, että lemmikinomistaja on sattumalta valinnut itseään muistuttavan koiran. Nyt Kloof-blogi on tehnyt lukijoilleen kyselyn siitä mitä omistamasi koira todella kertoo sinusta vastakkaiselle sukupuolelle.

Esimerkiksi chihuahua-koirarodusta joillekin saattaa tulla ensimmäiseksi mieleen koiria käsilaukuissaan kanniskelevat julkkisneitokaiset. Kloofin suorittaman tuhat ihmistä kattaneen kyselyn mukaan chihuahuan omistavat naiset koetaankin herkemmin tyhminä ja yhden illan juttuihin soveltuvina kumppaneina. Sen sijaan kultaisennoutajan omistavat naiset nähdään hyvinä tyttöystäväehdokkaina.

Naisia taas houkuttelee parhaiten esimerkiksi saksanpaimenkoiran omistava mies. Heitä kuvaillaan aikaansaaviksi sekä luotettaviksi. Kultaisennoutajan omistava mies taas koetaan naisten keskuudessa hieman kehnona suojelijana, vaikka koirarotu tunnetaankin luotettavuudestaan. Mainioina isäkandidaatteina pidetään taas labradorinnoutajan omistavia miehiä.

Miehillä erityisesti ranskanbulldogin omistaminen viittaa vastakkaiselle sukupuolelle sopivuudesta yhden illan seikkailuihin. Vakavamman suhteen esteenä pidetään heidän liiallista huomionkipeyttään. Kyselyyn vastanneet olivat 18 – 33 vuotiaita, ja heidän joukossaan oli sekä hetero- että homoseksuaaleja.