Duudsonit surevat menetettyä jäsentään: ”Arvostaa viimeistä seikkailuaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiohistorian kenties tunnetuin eläin, Duudsoneiden Britney-possu, on kuollut. Eläin ehti seikkailla vuosien ajan Duudsoneiden ohjelmissa ja sillä on faneja ympäri maailmaa. 

– Britney oli meille enemmän kuin lemmikki, Britney oli yksi meistä ja ystävän menetys sattuu. Saatiin Britney muutaman päivän ikäisenä ja se olis täyttäny nyt kahdeksan vuotta, Duudsoneiden Jarppi kertoo.

– Ollaan onnellisia yhteisistä seikkailuista ja siitä et se eli kuitenkin 16 kertaa pidempään kuin possut, joista tehdään joulukinkku noin puolen vuoden ikäisenä.

Nimestään huolimatta Britney ei ollut emakko, vaan kahdeksanvuotias karju. Britneyn tuhkat Duudsonit aikovat sirotella tällä viikolla alkavan Bullrun-rallin aikana Amerikan maaperälle.

– Vitsailtiin aina et Britney haluis kyllä meidän kanssa Hollywoodiin mutta ei voida ottaa sitä mukaan kun se vaati saada istua ykkösluokassa koneessa. No nyt aiotaan viedä Britney viimeiselle matkalleen Jenkkeihin ja ripotellaan sen tuhkat tyyneen valtamereen ja pitkin highway 101:a. Britney arvostais tätä viimeistä seikkailuaan, paljastaa Jukka Hildén.