Lauren Popen halkio kiinnitti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on nähty useita kertoja esiintymässä keikoillaan ja mallikuvauksissa myös yläosattomissa. Nykyisin neitokainen tunnetaan erityisesti suositusta The Only Way Is Essex -realityohjelmasta.

Nyt 28-vuotias Lauren Pope on poseerannut upeassa iltapuvussa The Amazing Spider-Man -elokuvan ensi-iltajuhlissa Lontoossa. Oden-elokuvateatterin edustalla kuvatun DJ-julkkiksen asu oli varustettu erittäin näyttävällä halkiolla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.