Vaaratilanne kuvauksissa: Batman-tähti oli tukehtua sankariasuunsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Dark Knight -trilogian päätähti Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka on kokenut koviakin muodonmuutoksia rooliensa vuoksi. Oscar-palkitun brittiläisen näyttelijän uusin elokuva Yön ritarin paluu nähdään Suomen valkokankailla 20. heinäkuuta.

Nyt miehen uusimman elokuvan kuvauksista on kantautunut uutisia. Balen Batman-rooliasu on nimittäin tuottanut tähdelle ongelmia ja aiheuttanut jopa vaarallisen tilanteen. Tiukka puku aiheutti tähdelle hengitysvaikeuksia, jotka veivät hänet miltei sairaalakuntoon.

– Kylmällä säällä puku on todella tiukka, se muuttuu joustavaksi lämmetessään. Kerran yritin muutamien kohtausten jälkeen hengittää maskissani nenän kautta. Minua alkoi pyörryttää ja näin tähtiä. Puku oli pakko saada pois päältä, kertoi Christian Bale Empire-lehdelle.

Christian Bale tunnetaan muun muassa elokuvista Amerikan psyko, The New World, Terminator – pelastus ja Taistelija. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa väkivaltaepäilyiden ja raivokohtaustensa takia. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty mies joutui taannoin naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.