Doug Hutchinson ja Courtney Stodden – kuin isä ja tytär

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchinson ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Nyt Hollywoodin epäsuhtaisin pariskunta on kuvattu shoppailemassa Los Angelesissa sijaitsevassa Larchmont Villagessa. Courtney oli pukeutunut pikkumekkoon ja Doug puolestaan hieman rennommin. Nopeasti vilkaistuna pari näytti ennemminkin isältä ja tyttäreltä. Vaikutelmaa korosti vaimon Hello Kitty -käsilaukku.

Viime vuonna 51-vuotias Doug Hutchinson ja 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.