Gisele Bundchen maailman ykkösmalli: 36 miljoonaa euroa vuodessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen sai perheenlisäystä joulukuussa 2009, mutta jo kolmen kuukauden kuluttua hän teki paluun Vogue-lehden muotikuvauksiin. Viime aikoina on huhuttu, että kaunotar odottaisi toista lastaan.

Nyt maineikas Forbes-lehti on nimennyt 31-vuotiaan Gisele Bundchenin maailman eniten tienaavaksi huippumalliksi. Hän tienasi vuoden aikana huimat 45 miljoonaa dollaria, eli noin 36 miljoonaa euroa. Suurin osa neitokaisen tuloista kertyi hänen mainossopimuksistaan Versacen ja Pantenen kanssa.

Listan kakkoseksi nousi brittiläinen supermalli Kate Moss, joka tienasi vuoden aikana 10 miljoonaa dollaria, eli noin kahdeksan miljoonaa euroa. Kate Moss tienasi muun muuassa mainossopimuksillaan Topshopin, Mangon ja Rimmelin kanssa. Muita listalle sijoittuneita olivat venäläinen Natalia Vodianova ja hollantilainen Doutzen Kroes.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.