Billie Faiersin jättirinnat ikuistettiin uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suuren suosion saanut The Only Way Is Essex -televisiosarja on saanut suuren suosion, ja sitä on saatu seurata viime aikoina myös Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimisenä. Sarjan tähtinä nähdään myös siskokset Sam ja Billie Faiers.

Siskoksista Sam on ylivoimaisesti tunnetumpi, mutta nyt myös Billie Faiers on päätynyt vaihteeksi otsikoihin. Hän lomailee nimittäin parhaillaan Las Vegasissa ystäviensä kanssa. Billien bikinivartalo ja erityisesti 30H-kokoiset rinnat kiinnittivät miespuolisten läsnäolijoiden huomion.

Billien sisko Sam Feiers kärsii satunnaisten vaatemokien lisäksi ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.