Halle Berry joutuu maksamaan 16 000 euroa kuussa ex-miehelleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi. Häiriintynyt mies ei saa astua 200 metriä lähemmäs Hallea ja tämän Nahla-tytärtä seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Nyt 45-vuotiaan näyttelijäkaunottaren uutisoitiin maksavan 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa, entiselle poikaystävälleen. Tähti nimittäin maksaa huiman summan elatusapua Gabriel Aubrylle heidän Nahla-tyttärestään. Mallina työskentelevä Aubry tienaa omaisuuden ex-rakkaansa rahoilla, sillä hänen tililleen kertyy rahaa vuodessa huimat 240.000 dollaria, eli noin 192.000 euroa.

Halle Berry on ollut jo pitkään oikeustaistossa entisen poikaystävänsä kanssa lapsensa huoltajuudesta. Tähti pyysi äskettäin lupaa oikeudelta siihen, että hän voisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan. Berry nimittäin pelkää, että julkisuus ja paparazzit turmelevat hänen esikoisensa lapsuuden.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.