Mauttomuuden huippu: Povipommi valjasti rinnat ja hevosen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Katie Price on nähty julkisuudessa vähäpukeisena jo useiden vuosien ajan. Nyt julkkispovipommi on julkaissut uusimman kirjansa In The Name Of Place hieman erikoisella tavalla. Hän oli nimittäin valjastanut markkinointiin sekä rintansa että oikean hevosen. Tempaus ei ollut kovinkaan tyylikäs.

Äskettäin Pricen kerrottiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.

Katie Pricen tuorein avioliitto päättyi virallisesti vasta maaliskuussa, kun Pricen ja vapaapainija Alex Reidin avioero astui virallisesti voimaan. Pariskunta avioitui Las Vegasissa vuoden 2010 helmikuussa vain lyhyen seurustelun jälkeen. Viimeisimmän eronsa tiimellyksessä Price vannoi harkitsevansa pitkään ennen seuraavaan avioliittoon astumista.