Pojan sairaus musersi – Osbourne murtui kyyneliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti muun muuassa rutkasti painoaan.

26-vuotias Osbourne kertoi vastikään julkisuudessa järkyttävän uutisen, jonka mukaan hänellä on todettu keskushermostoon vaikuttava MS-tauti. Tähden perhe on luonnollisesti järkyttynyt uutisesta. Julkkisperheen äiti Sharon Osbourne oli The Talk -televisio-ohjelman haastattelussa vasta tunteja uutisen julkistamisen jälkeen.

Kovapintaisena tunnettu nainen ei kyennyt peittelemään tunteitaan, vaan murtui haastattelussa kyyneliin. Itsekin syövän sairastanut Sharon Osbourne ei pelännyt näyttää järkytystään, ja joutuikin pitämään tauon pystyäkseen liikutukseltaan puhumaan. Nainen myönsi oman heikkoutensa ja kertoi tuntevansa itsesääliä Jackin sairauden vuoksi.

– Hän on upea. Hän pärjää todella hyvin ja haluan kiittää kaikkia tukijoita viesteistä ja rakkaudesta, joita he lähettävät meille, sopersi Sharon Osbourne The Talk -ohjelmassa.

Osbournen perheen kuopuksen sairaus osuu hankalaan ajankohtaan, sillä hän sai kuukausi sitten esikoisensa kihlattunsa Lisa Stellyn kanssa. Sharon Osbourne kertoi haastattelussa perheen yhdistyvän nyt tukemaan jäsentään. Äiti kiitteli fanien rukouksista, joiden uskoo auttavan poikaansa vaikeana aikana.

Jack Osbournen päihdeongelmat alkoivat jo 13 vuoden iässä, kun hän maistoi ensimmäisen kerran viskiä syntymäpäiväjuhlillaan. 14-vuotiaana Jack alkoi käyttämään huumeita. Seurapiirijulkkiksen elämä pyörikin sittemmin vain juhlimisen ja päihteiden ympärillä. Jack yritti myös taannoin itsemurhaa, kun hän kuuli tyttöystävänsä exän äänen tämän kännykässä. Rokkarin kuopus viilteli ranteensa ja joi absinttia reseptilääkkeiden kera. Vuosien päihdesekoilujen jälkeen Jack päätti, ettei enää halua tuntea pahaa oloa ja haki apua ongelmiinsa.