Johnny Deppin eron syy paljastui? ”Olisihan se pitänyt arvata…”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp on nykyään sinkkumies, sillä hän ilmoitti aiemmin tällä viikolla eroavansa kumppanistaan Vanessa Paradisesta. Pariskunta oli yhdessä 14 vuoden ajan ja heillä on suhteestaan kaksi yhteistä lasta.

Nyt viihdelehtiin on kantautunut tietoja, että Johnny Deppin eron syynä olisi toinen nainen. Näyttelijän nimittäin väitetään iskeneen silmänsä kauniiseen vastanäyttelijäänsä Amber Heardiin, johon hän tutustui The Rum Diary -elokuvan kuvauksissa. 26-vuotias Amber Heard elää biseksuaalina.

Lähteiden mukaan pian viisikymmentä vuotta täyttävä Johnny Depp on jo ostanut nuorelle näyttelijättärelle oman hevosen. Lähde kertoi Globe-lehdelle, että Depp haluaa nauttia yhteisistä ratsastushetkistä vastanäyttelijänsä kanssa. Amber Heard kuvattiin taannoin suutelemassa näyttävää brunettea erään ravintolan edustalla.

Ranskalaistähti Vanessa Paradisen uskotaan saavan noin 100 miljoonan punnan, eli noin 130 miljoonan euron, erorahan entiseltä avopuolisoltaan. Naisen uskotaan jäävän asumaan pariskunnan entiseen yhteiseen kotiin Etelä-Ranskaan. The Sun -sivuston mukaan Deppillä on omaisuutta ja asuntoja ympäri maailmaa.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Parasisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.