Kalajoen Juhannus: 46 000 ihmistä biletti hurmoksessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kalajoen Juhannus kiinnosti jälleen festarikansaa, kun Suomein kauneimmalla rannalla sijaitseva juhannusjuhla koettiin aurinkoisissa tunnelmissa. Festarit ylittivät viimevuotisen kävijämääränsä keräämällä paikalle yli 46.000 kävijää.

Kolmipäiväisillä festareilla nähtiin esiintyjiä laidasta laitaan. Lavalle kiipesivät muun muassa suomiräpin kärkinimet Fintellingens, Cheek, JVG ja Petri Nygård. Tannerta tärähdyttävää rokkia tarjosivat juhlakansalle Michael Monroe, Popeda ja Klamydia. Ulkomaisesta musiikkiannista vastasivat Gunther, Captain Jack ja Italo Brothers.

Härskin show’n festarikansalle tarjosi perjantaina Petri Nygård. Mies oli varautunut esiintymiseensä kuljettamalla lavalle vanhan tutun pumpattavan vaginan. Päivän energisimpiin vetoihin lukeutui rokkikukko Michael Monroen lavashow. Himosfestareiden vaaratilanteesta huolimatta mies kävi edelleen tervehtimässä fanejaan lähietäisyydeltä.

Letkein festaripäivä oli aurinkoisen säänsä puolesta lauantai, jolloin nähtiin sähköisimmät esitykset. Suomiräppi tuntui kruunaavan erinomaisen festarifiiliksen. Asteen lämmiteltyä festarikansaa lavalle nousi Cheek, jonka huima hittiparaati räjäytti potin. Illan hilpeimpiin tähtiin lukeutui myös eurodance-yhtye Captain Jack, joka muistetaan yhtenä 90-luvun legendaarisimmista dance-kokoonpanoista. Captain Jack villitsi yleisöä repimällä lavalle kuumia kissoja jopa festarikansan puolelta.

Monellako kesäfestareilla olet ajatellut käydä?

  Katso tulokset

Loading ... Loading ...