Näyttelijäkomistus kertoo strippaamisestaan: ”Se oli pahinta kaikista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Tänä vuonna näyttelijäkomistus nähdään etenkin naiskatsojien janoamassa Magic Mike -elokuvassa näyttelemässä stripparia.

Mies työskenteli tiettävästi ennen näyttelijän uraansa stripparina floridalaisessa striptease-ryhmässä. Komistus on nyt avautunut elämänsä pahimmasta strippausillasta, joka saa vieläkin kylmän hien miehen iholle. Tatumin pomot nimittäin pakottivat miehen esiintymään eräänä iltana varsin erikoisessa asussa.

– Tanssin 99 Red Balloons -kappaleen tahtiin klovnin asussa. Ihmiset eivät tienneet oliko kyse vitsistä vai olinko tosissani. Kukaan ei taputtanut, kukaan ei reagoinut mitenkään. Se oli pahinta kaikista, Channing Tatum kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Tatum muistaa myös elävästi ensimmäisen strippauskertansa, jolloin hän pukeutui partiolaisen asustukseen ja lauloi yleisölle lastenlaulua. Miehen tuolloisen nöyryytyksen kruunasi vielä se, että hänen siskonsa oli tullut ystävineen seuraamaan esitystä. Miehen opit ovat kuitenkin kantaneet hedelmää, mikä nähdään hänen uusimmassa elokuvassaan.

Tatumin tähdittämässä Magic Mike -elokuvassa tullaan näkemään myös muita Hollywoodin miestähtiä kuten Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Elokuvassa näyttelijät esittelevät treenattuja vatsalihaksiaan muun muuassa esiintymislavalla kirkuvien naisten edessä. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 29. kesäkuuta.