Hollywood-tähti rajulla lihotuskuurilla: ”10 ateriaa päivässä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Sittemmin Marky Mark –taiteilijanimensä sivuun siirtänyt tähtinäyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa kuten Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.

Nyt 40-vuotias Mark Wahlberg kertoi lihottaneensa itseään Pain And Gaian -elokuvaa varten. Lihaksikas näyttelijä kasvatti vartalostaan massiivisen kokoisen muun muuassa proteiinijuomien ja painonnoston avulla. Wahlberg söi päivittäin jopa kymmenen ateriaa päivässä ja joi jatkuvasti proteiinijuomia.

– Söin kymmenen ateriaa päivässä ja join jatkuvasti massaa kasvattavia juomia. Se oli kovaa työtä. Heräsin usein keskellä yötä syömään aterioita, Mark Wahlberg kertoi E! Online -sivustolle.

Mark Wahlberg kertoi äskettäin David Lettermanin haastattelussa, että hän palaa takaisin koulun penkille. Hän haluaa nimittäin suorittaa lukio-opintonsa loppuun. Mies jätti aikoinaan opiskelun kesken yhdeksännellä luokalla, ja nyt hän haluaa viimeistellä ne kunnialla.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.