Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila Himoksella: ”Häämatkan kohde on eksoottinen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailun taannoin voittanut Hunks-tanssija Niko Nousiainen ja hänen kihlattunsa Sofia Ruusila valmistelevat parhaillaan tulevia kesähäitään. Komistus ja mallikaunotar ehtivät kiireistä huolimatta suunnata viime viikonloppuna viettämään juhannustaan Himos Festivaleille.

Kuva: Santeri Saarinen, Stara

Miss Helsinki -tittelin taannoin voittanut Sofia Ruusila kertoi Staralle pariskunnan vauhdikkaista kesäkuulumisista, joihin mahtuu paljon muutakin kuin häähumua.

– Teemme molemmat töitä ympäri Suomea kiertävässä stunt-show’ssa, joka on perheeni omistama moottoritapahtuma. Sen lisäksi teen lähes joka viikonloppu reissuja Eurooppaan Monster Energyn -kasvona muun muassa Moto GP:ssä ja muissa isoissa kisoissa. Lisäksi heinäkuussa lähden Lontooseen kuvauksiin, Sofia Ruusila kertoi Staralle.

Niko Nousiaisen kalenterissa on kesällä hieman kihlattua enemmän aikaa, sillä hän on kesän ajan tauolla Hunks-tanssiryhmästä. Syksyllä Niko aloittaa kuitenkin jo uuden televisiopestinsä, kun hänet nähdään FOX-kanavan Tanssi peppu pieneksi -ohjelmassa. Julkkisparin yhteinen aika on siis kortilla, joten jokaisesta yhteisestä hetkestä pitää ottaa kaikki irti.

– Lomailemme aina kun tulee yksikin vapaapäivä, koska niitä on niin harvassa. Keksimme aina jotain pientä kivaa tekemistä riippuen missä kaupungissa ollaan. Nyt Himoksella saimme vähän lomailla. Häämatka on sitten loppusyksystä koko vuoden kohokohta molemmille. Kohde on eksoottinen, Sofia paljastaa.