Leffatähti hengenvaarassa kuvauksissa – rooliasu oli koitua kohtaloksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalais-englantilainen näyttelijä Andrew Garfield on ollut viime vuosina kovassa nosteessa Hollywoodissa. Facebook-palvelun tarinan kertovassa The Social Network -elokuvassa esiintynyt Garfield valittiin viime vuonna huippurooliin. Hänet nähdään The Amazing Spider-Man -elokuvan päätähtenä.

Nyt 28-vuotias Andrew Garfield kertoi joutuneensa hengenvaaraan The Amazing Spider-Man -elokuvan kuvauksissa. Näyttelijän mukaan hän ei nimittäin saanut henkeä ikonisessa supersankaripuvussa. Peter Parker -roolia elokuvassa näyttelevä Andrew Garfield oli hypännyt eräässä toimintakohtauksessa veteen. Mies oli tukehtua, sillä hänen litimärkä spandex-roolipukunsa ei päästänyt ilmaa läpi.

– En tajunnut, että pukuni ei ole vedenkestävä. Olin tukehtua. En saanut happea, Andrew Garfield kertoi New York Daily News -sivustolle.

Andrew Garfieldin näyttelijäura alkoi vuonna 2005 Britanniassa, kun hän esiintyi Sugar Rush -teinidraamasarjassa. Sittemmin hän sai lukuisi rooleja niin televisiosarjoissa kuin elokuvissakin. Näyttelijä sai Golden Globe -ehdokkuuden The Social Network -elokuvaroolistaan. Hän seurustelee Hollywood-kaunotar Emma Stonen kanssa.