Charlie Sheen teki näyttävän paluun – katso traileri

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen tullaan näkemään pian uudessa komediaohjelmassa. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen palaa ruutuun 28. kesäkuuta, kun hänen sarjansa ensimmäinen jakso esitetään Yhdysvalloissa.

Verkossa on julkaistu muun muuassa useita promovideoita tulevasta televisiosarjasta. Eräässä näyttävässä trailerissa nähdään, kuinka Charlie Sheen selviää rajusta junaonnettomuudesta. Trailerin uskotaan sivaltavan Miehen puolikkaat -sarjaa, jossa hänen roolihahmonsa päivät päätettiin metro-onnettomuudessa.

– Jokainen ansaitsee 24. mahdollisuuden, Charlie Sheen vitsailee trailerissa.

Charlie Sheen kertoi vastikään Good Morning America -ohjelmassa, ettei hän käytä enää huumeita. Mies ei usko vieroitushoitoihin, sillä hän haluaa pysyä kuivilla itse. Hän kertoi katuvansa sitä, että hän oli Miehen puolikkaat -potkujensa aikaan ”liian vihainen”.

Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja osoittautui hitiksi jo ensimmäisissä koekatselussa. Yli 80 prosenttia koekatselijoista piti Charlie Sheenin roolisuoritusta loistavana. Sarjassa tullaan näkemään muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.