Cheek menestyksestään: ”On tärkeä pysähtyä nauttimaan saavutuksista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen suosikkiräppäri Cheek esiintyi juhannuksena kotimaisilla festareilla. Stara tapasi kiireisen artistin Kalajoen Juhannuksessa, jonne hän saapui suoraan Himos Festival -tapahtumasta. Siellä varhainen esiintymisaika ihmetytti miestä.

– Ensin ihmettelin esiintymisaikaa, joka oli tosi aikaisin. Aiemmin olen esiintynyt noin yhdentoista aikaan illalla, mikä on täydellinen aika esiintyä juhannuksena. Eilen vedettiin keikka neljältä ja jengiä oli silmänkantamattomiin. Tollaisista suurista festarikeikoista saan itselleni parhaimman fiiliksen, Cheek kertoi Staralle.

Räppärille jäi virtaa Kalajoellekin, sillä miehen lauantainen keikka lukeutui päivän parhaimpiin esityksiin. Cheekin keikka innosti yleisön heilumaan, ja mieheltä kuultiinkin juhannusjuhlilla letkeä hittiparaati. Stara kyseli mieheltä, mistä hän saa tarvittavan energian esiintymisiinsä?

– Yritän ottaa mallia näistä TS:stä ja Brädista, ne on niin kovia äijiä treenaamaan. Mä kysyn niiltä aina treenivinkkejä. Yritän käydä kolmesta neljään kertaan viikossa salilla, eihän tässä muuten pysty keikkailemaan. Me ollaan alusta asti vedetty niin kovaa, että on pakko treenata oman jaksamisen takia.

Menestyksestään huolimatta räppäristä huokui itsevarma ja maanläheinen energia, jossa näkyy myös nöyryys kaiken saavutetun edessä. Cheek myöntää, että suosion kasvaessa visiokin laajentuu samanaikaisesti, ja uusia valloituskohteita tulee esille. Miehelle avautui äskettäin näkymä todelliseen menestykseen.

– Olin äskettäin eräässä isossa kuvauksessa, jossa oli vanhoja artisteja. Sellaisia, jotka ovat tallanneet tätä reittiä paljon pidempään kuin minä. Tajusin, että tässä on vielä vaikka mitä saavutettavaa. Toivon, ettei ikinä tule sellaista liian kylläistä oloa, että olisin saavuttanut kaiken. Pitää olla uusia tavoitteita. On silti myös tärkeä pysähtyä tärkeiden saavutusten äärelle nauttimaan kaikesta.